Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax geinteresseerd in Kevin de Bruyne

Kevin De Bruyne mag volgens Patrick De Koster rekenen op belangstelling van clubs buiten België. De zaakwaarnemer van het grote talent had naar zijn zeggen al contact met onder andere Ajax en Juventus.

‘Racing Genk is heel voorzichtig met mijn speler. We hebben nog met geen enkele Engelse club gepraat. Op dit moment hebben we enkel contact gehad met Juventus en Ajax’ aldus de manager van het talent tegenover de Vlaamse media.

De enige club waarmee geonderhandeld wordt is Racing Genk. ‘De enige club waar we mee onderhandelen blijft Racing Genk. We willen met de directie van de club gaan praten over de toekomst van Kevin. We kunnen nog niets zeggen want er zijn veel geïnteresseerde clubs’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.