Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax weigert Eriksen te verkopen aan Liverpool

Liverpool kan de komst van Christian Eriksen in de zomer uit haar hoofd zetten. The Reds informeerden naar de negentienjarige Deen, maar kregen nul op het rekest. FC Barcelona is eveneens geïnteresseerd, maar Ajax weigert de middenvelder komende zomer te verkopen. Dat meldt het Engelse talkSPORT.
Eriksen is dit seizoen een vaste waarde bij de Amsterdammers en maakte onlangs internationaal naam in de oefeninterland tussen Denemarken en Engeland. De spelverdeler werd na afloop van deze wedstrijd door vriend en vijand geprezen. Sindsdien volgt de Europese top hem nog nauwlettender.

Ajax legde Eriksen in 2008 voor een kleine miljoen euro vast. De aanvallend ingestelde middenvelder tekende een contract tot medio 2014. Liverpool probeert het middenveld onder Kenny Dalglish te verjongen, maar kan de komst van de negentienjarige Eriksen vergeten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.