Voetbal4u.com

Eredivisie McGeady content met uitschakelen van Ajax

Het Europa League-avontuur eindigde voor Ajax donderdagavond op Russische bodem. Spartak Moskou won na de heenwedstrijd (0-1) ook de return, ditmaal met 3-0.

 Spelers en stafleden waren niet tevreden over de eerste helft die Spartak afleverde in Amsterdam. “Vanavond wilden we iets rechtzetten”, vertelt Aiden McGeady op UEFA.com. De Iers international was tevreden over de felle speelwijze van zijn club. “We wilden ervoor zorgen dat ze niet comfortabel aan de bal waren, terwijl wij de bal juist met vrijheid rond konden speelden.”

Het bereiken van de laatste acht viel in goede aarde bij Spartak. Ook bij McGeady. “We wisten dat Ajax de betere ploeg was in de eerste wedstrijd, maar we wisten dat wij net zo sterk of zelfs beter waren als we naar onze kwaliteiten zouden spelen. Ik denk dat we dat vanavond gedaan hebben.”

Over de rest van het toernooi wil de Ier geen harde uitspraken doen. “Natuurlijk willen we zo ver als mogelijk komen”, oordeelde McGeady.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.