Voetbal4u.com

Eredivisie Leroy Fer houdt alle opties open

Leroy Fer is naar eigen zeggen nog niet uitgeleerd bij Feyenoord. De middenvelder, die zondag voor het eerst een basisplaats heeft sinds zijn ernstige knieblessure in oktober, zegt dat vrijdagavond in een interview met RTV Rijnmond.

”Nu denk ik alleen in het kader van Feyenoord en dat is het belangrijkste,” aldus Fer. ”Wie weet teken ik gewoon bij. Het is een hele serieuze optie om bij Feyenoord te blijven. Ik houd alle opties open maar het is een serieuze optie om bij Feyenoord te blijven.”

”Je weet dat je heel veel jonge jongens hebt en je weet dat het iets moois kan worden, dat neem je allemaal mee in je keuze”, vervolgt Fer. ”Tuurlijk is het een moeilijk besluit, je bent een jongen van Feyenoord en het is een mooie club. Je wilt natuurlijk ook wat anders in je carrière, maar ik vind dat ik nog niet ben uitgeleerd.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.