Voetbal4u.com

Eredivisie Mario Been heeft geen interesse meer in Danny Koevermans

Feyenoord toonde de afgelopen zomer en winterstop belangstelling in PSV-spits Danny Koevermans. De pinchhitter van de Eindhovenaren kon naar Rotterdam vertrekken om uit zijn uitzichtloze situatie te vertrekken, maar hij ging niet op het aanbod in.

Trainer Mario Been heeft geen interesse meer in Koevermans. ‘Hij vond het kennelijk belangrijker om op de bank te zitten in Eindhoven’, vertelt Been tegen RTV Rijnmond. Koevermans kwam dit seizoen tot één goal in veertien competitieduels, veelal als invaller.

Door het vertrek van spits Luc Castaignos aan het eind van het seizoen zijn de Rotterdammers genoodzaakt om aan het eind van het seizoen een nieuwe spits te halen. Aanstaand technisch directeur Martin van Geel wil proberen om Castaignos nog een jaar van Inter te huren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.