Voetbal4u.com

Eredivisie Geblesseerde Ruiz opgeroepen voor Costa Rica

Hoewel aanvaller Bryan Ruiz van FC Twente al wekenlang aan de kant staat met een spierblessure, heeft de bondscoach van Costa Rica hem toch opgeroepen voor de oefenwedstrijden eind deze maand tegen China en Argentinië.

 

Bondscoach Ricardo La Volpe wil Ruiz graag aan het werk zien op 26 en 29 maart. “Ik ben trots dat ik ben opgeroepen voor de nationale ploeg”, liet Ruiz op zijn website weten. “Hoewel ik niet 100 procent ben, ga ik mijn uiterste best doen.”

FC Twente kan de Costa Ricaan goed gebruiken in de beslissende fase van het seizoen. De Tukkers doen volop mee om de landstitel, staan in de kwartfinale van de Europa League en hebben de finale van het bekertoernooi bereikt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.