Voetbal4u.com

Engeland Bale verlengt contract tot medio 2015 bij Spurs

Gareth Bale heeft zaterdag een handtekening gezet onder een nieuw contract bij Tottenham Hotspur. De jongeling heeft zijn contract verlengd tot en met 2015.

“Het is fantastisch dat Bale een nieuw contract heeft getekend. Bale is een geweldige voetballer een type voetballer dat we moeten behouden. Hij is een van de beste spelers ter wereld, een talent dat zich alleen maar kan verder ontwikkelen”, aldus trainer Harry Redknapp op de officiële clubwebsite.

The Spurs hoopt hiermee de geïnteresseerde clubs af te schrikken. “Ik weet zeker dat we voor het kampioenschap kunnen spelen, daarom heb ik bijgetekend. In de Champions League hebben we al bewezen dat we met de absolute top kunnen meedraaien”, vertelt de Welshman, die een weeksalaris krijgt van tachtigduizend euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.