Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Redknapp niet blij met Van der Vaart

Rafael van der Vaart heeft zich afgelopen weekend de woede van trainer Harry Redknapp op zijn hals gehaald. De middenvelder werd gewisseld en liep direct door naar de kleedkamer, tot onvrede van zijn trainer.

“Ik houd daar niet van en ik zal Rafael er op aanspreken”, noteerde Voetbal International na afloop van het 0-0 gelijkspel tegen West Ham United uit de mond van Redknapp. “Als je onderdeel van het team uitmaakt, blijf je bij de wedstrijd tot het laatste fluitsignaal. Hij is goede kerel, maar ik paste slechts een wissel toe.”

De oefenmeester zag zijn team moeite hebben met scoren en hoopte daar met een wissel wat aan te veranderen. “Wie haal je er uit in zo’n situatie? Ik had Modric, Defoe, Bale en Lennon nog staan. Ik dacht dat Rafael alles had gegeven, waardoor ik Roman Pavlyuchenko voor hem inbracht. Dat is mijn goed recht.”

Voor de international was het niet de eerste keer dat hij vroegtijdig naar de kant werd gehaald dit seizoen. Sinds zijn komst afgelopen zomer werd de linkspoot tijdens achttien officiële wedstrijden gewisseld door trainer Redknapp.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.