Voetbal4u.com

Eredivisie Yolanthe Sneijder-Cabau strikt Johan Derksen

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft het voor elkaar weten te krijgen om Johan Derksen voor haar programma te strikken. De vrouw van voetballer Wesley Sneijder komt binnenkort met haar eigen tv-programma Yolanthe’s TV Show en de hoofdredacteur van Voetbal International heeft ingestemd met een interview.

In het programma deelt Derksen weliswaar flinke sneren uit richting het pas getrouwde koppel, zowel Wesley als Yolanthe kunnen er wel om lachen. “Ach, die Derksen zit in dat praatprogramma van hem ook alleen maar om te entertainen,” aldus Wesley. ”Het moet humoristisch zijn wat hij zegt, anders kijken de mensen niet.”

“Toegegeven: als hij eens een keer serieus over voetbal praat, dan is het ook zinnig wat hij zegt,” vervolgt de middenvelder van Internazionale. ”Hij heeft een heldere kijk op voetbal.” Het is nog niet bekend wanneer het interview zal plaatsvinden.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.