Voetbal4u.com

Eredivisie Bjorn Vleminckx staat open voor transfer

De toekomst van Bjorn Vleminckx bij NEC is onzeker. De spits staat in de serieuze belangstelling van Club Brugge en zelf ziet hij een overstap naar de Belgische club ook wel zitten.

“Ik sta open voor alles. Via mijn makelaar is er al contact geweest”, zegt Vleminckx in gesprek met Het Nieuwsblad. “Club is altijd een ploeg geweest die mooi voetbal combineert met werklust en mentaliteit. Daar kan ik me perfect in vinden. Maar ik zal niet zomaar vertrekken. Ik moet me goed voelen.”

Carlos Aalbers, technisch directeur van de club uit Nijmegen, bevestigde maandag dat Club Brugge zich gemeld heeft voor de aanvaller. Vleminckx, op dit moment topscorer in de Eredivisie, ziet de club uit zijn geboorteland als een verbetering. “Club zou voor mij zeker een stap vooruit zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.