Voetbal4u.com

Eredivisie Ruud Vormer hoopt op transfer naar Feyenoord

Ruud Vormer hoopt volgend jaar voor een topclub in de Eredivisie te spelen en dan het liefst voor Feyenoord. De middenvelder heeft nog een contract tot 2012, maar is niet van plan om het te verlengen.

Technisch directeur Martin van Geel van Roda JC, die volgend jaar werkzaam is bij Feyenoord, zei dat hij geen spelers zou meenemen van Roda JC en daarmee doelde hij op Anouar Hadouir en Pa Madou Kah. Beide spelers zijn na dit seizoen transfervrij, waardoor ze een optie zijn voor Feyenoord. Vormer is in de zomer niet transfervrij, maar wil wel naar Feyenoord.De controlerende middenvelder hoopt na volgend seizoen de overstap te maken naar Feyenoord. Bij Roda JC is Vormer uitgegroeid tot een belangrijke kracht en is onmisbaar in het team van Harm van Veldhoven. Vormer wist in 89 wedstrijden twee keer te scoren.3 Comments

 1. Dennis

  03/22/2011 at 14:53

  van mij mag hij komen hij zou een bruikbare speler zijn voor feyenoord.

 2. mj

  03/23/2011 at 14:43

  die kah mogen ze houden. die gast kan niks anders dan beuken

 3. cor

  04/17/2011 at 20:01

  Vormer wordt een grote voetballer.Dat hij Feijnoord als een top-club ziet om naar toe te gaan.Erg dom

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.