Voetbal4u.com

Eredivisie Tscheu La Ling teleurgesteld in Jeroen Verhoeven

Volgens Tscheu La Ling is er nog veel ruimte om winst te boeken in het postuur van Jeroen Verhoeven.

‘Bij hem is nog veel winst te boeken. Dat kun je alleen al zien aan zien aan de omvang van zijn wangen en buik’. Dat kan dus niet. Vergelijk het met een autorit van Den Haag naar Groningen. Gooi voor tien euro benzine in de tank en je redt het niet. Maar gooi er voor 150 euro benzine in en dan stroomt de tank over. Zo werkt het lichaam ook. Overtollige calorieën worden opgeslagen’.

‘Ik heb hem gezegd dat we de oplossing hebben. Maar er is daarna van zijn kant nooit actie ondernomen. En allemaal dachten ze dat ze gezond aten. Maar ik kan je zeggen dat we altijd nog genoeg winst konden boeken. Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder zijn hier ook geweest. Van der Vaart vond het eerst niet leuk dat ik zei dat hij minder gehaktballen moest eten, maar die hebben we uiteindelijk ook geholpen’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.