Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Chelsea vond Eriksen te zwak en niet goed genoeg’

Thomas Eriksen, de vader van Ajax-speler Christian, waarschuwt jonge spelers dat een transfer naar Chelsea niet goed uit hoeft te pakken voor een carrière. Volgens de vader vond Chelsea zijn zoon te zwak en niet goed genoeg.

‘Ze wilden dat hij terugkwam voor een derde proefperiode, maar daar heb ik ‘nee’ tegen gezegd. Ze hadden de tijd al gehad om hem te beoordelen. Het kwam ons toch wel uit, want Chelsea was niet de juiste plek voor hem. De Engelse mentaliteit werkt niet, ze zijn heel koel met hun benadering van en omgang met spelers’.

‘Als er ook maar één speler is, die van de jeugd naar het eerste elftal doorstroomt, zijn ze al gelukkig. De rest kan ze minder schelen’, zegt de vader van Eriksen in de tabloidLaat een reactie achter

Your email address will not be published.