Voetbal4u.com

Eredivisie Verhoeven: ‘Kan wel genieten van het ‘pizza’ gezeur’

Jeroen Verhoeven moet lachen om alle comotie rond zijn adres. Zondag werd de doelman van Ajax meerdere malen in de maling genomen toen fans van ADO Den Haag hem luidkeels toezongen. Elke keer als de sluitpost de bal beroerde, klonk door het stadion het woord ‘pizza’.

Supporters van de club uit Den Haag hadden zaterdag al vijftig pizza’s afgeleverd aan het adres van Verhoeven. De doelman zelf maakt zich er niet zo druk over. ”Ik kan er wel van genieten, het beïnvloedt mijn spel niet,” aldus Verhoeven, die zondag drie keer gepasseerd werd (3-2 verlies).Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!