Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Heitinga wil met Sneijder en Van der Vaart straks de kar trekken bij Ajax’

Het doet John Heitinga pijn dat Ajax al zo lang wacht op een nieuwe landstitel. De verdediger van Everton voelt de prijzendroogte nog steeds en hoopt in de toekomst samen met een aantal oud-ploeggenoten de Amsterdammers op sleeptouw te nemen. ,,Wat als wij nou straks de kar gaan trekken in Amsterdam? Iedereen snakt naar die derde ster.”

,,Gelukkig zijn er veranderingen ingezet bij Ajax”, vertelt de international aan NUsport. ,,Johan Cruijff erbij, Wim Jonk en Dennis Bergkamp misschien, Frank de Boer. Ook Dirk de Groot loopt weer rond op De Toekomst.” 

,,Dirk was in mijn tijd trainer van A2 en kon je ongelooflijk hard aanpakken. Zowel fysiek als mentaal. Iedereen weet: als je langs Dirk komt, slaag je. Ja, met al deze mannen heb ik er wel vertrouwen in. Iedereen snakt naar die derde ster. Ik ook.” 

Het zijn geen uitingen om goodwill bij de aanhang te kweken voor een rentree, bezweert Heitinga. ,,Ach, als je zo wilt denken moet je zo denken. Dat is niet mijn insteek. Ik voel dat gewoon zo. Als Ajax in de grootste competitie ter wereld had gespeeld, was ik de John Terry van Ajax geworden, wat mij betreft.” 

,,Ik keer zeker terug. Heb het daar wel eens met Klaas-Jan Huntelaar over. Wat nou als we straks met Wesley, Rafael (van der Vaart) en Nigel (de Jong) die kar gaan trekken in Amsterdam? Maar ja, dat is lastig te timen. Ieder heeft zijn eigen carrièrepad.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.