Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ik voorspel Geoffrey Castillion een mooie toekomst’

Geoffrey Castillion heeft een mooie toekomst voor de boeg, dat denkt Yannis Anastasiou, assistent-trainer bij Jong Ajax en oud-spits van onder meer Ajax. De jonge spits maakte afgelopen weekeinde tegen ADO Den Haag (3-2) zijn debuut in de ploeg van trainer Frank de Boer.

Ajax wil verder met het jeugdtalent en heeft bijna een overeenkomst over contractverlenging. “We hebben over een of twee weken weer een gesprek. Er zijn wat dingetjes waar we het nog over eens moeten worden”, zei de negentienjarige spits tegen RTV Noord-Holland. “Het was een mooie week. Ik had niet verwacht dat ik zondag zou spelen, maar toen ik zag dat Cvitanich in de basis stond had ik wel hoop.”

Anastasiou maakt Castillion regelmatig mee bij Jong Ajax. De Griek voorspelt een mooie toekomst voor de aanvaller. “Ik praat veel met hem. Hij is lang geblesseerd geweest, maar hij wil graag”, zei de oud-spits, die verwacht dat Castillion beter kan worden als hij in zijn beste dagen. “Zeker. Hij heeft veel potentie. Hij is groot, snel en sterk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.