Voetbal4u.com

Eredivisie Van der Sar keert niet terug bij Ajax

Edwin van der Sar houdt zich voorlopig niet aan zijn belofte om terug te keren naar Ajax. De doelman van Manchester United ziet voor zichzelf geen rol weggelegd in de wederopbouw van de club.

 

“Ik ga niet meer terug naar Amsterdam”, bevestigt Van der Sar in Life After Football, “al zou het best gezellig zijn met Frank de Boer, Danny Blind en Dennis Bergkamp. Toen ik twaalf jaar geleden wegging, heb ik wel gezegd dat ik later eventueel zou terugkeren, maar toen wist ik niet dat ik deze mooie jaren bij Manchester United zou gaan beleven.”

Mocht de goalie, die na dit seizoen stopt, al op het trainingsveld verschijnen, dan zal dat zeker niet wekelijks zijn. “Maar het kan ook zijn dat ik voor Manchester United clinics ga geven in Oost-Azië, daar is de club heel populair. Iets met commercie doen vind ik ook interessant”, aldus Van der Sar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.