Voetbal4u.com

Eredivisie Keje Molenaar staat vierkant achter Cruijff

Keje Molenaar steunt de beslissing van Johan Cruijff om het huidige bestuur van Ajax weg te werken. De oud-voetballer werd onlangs op aanraden van de clublegende opgenomen in de ledenraad van de club en zegt zich volledig te kunnen vinden in de manier waarop Cruijff nu de macht probeert te grijpen.

“Het kan kennelijk niet anders. De ideeën kunnen alleen slagen als ze snel en onverkort worden ingevoerd. Het uur U is aangebroken. We hebben geen tijd te verliezen”, aldus Molenaar, die donderdag nog contact had met Cruijff.

“Hij heeft me om steun gevraagd en ik sta vierkant achter hem. We moeten nu gewoon wat doen. Wat de sportieve prestaties betreft kan het niet slechter. Als we langer wachten, zijn we weer een seizoen verder.”

Met de steun van Molenaar in de rug hoopt Cruijff dat nog meer oud-spelers hun steun uitspreken in zijn plannen om Ajax compleet te reorganiseren. Via deze weg hoopt Cruijff dat de ledenraad een nieuwe raad van commissarissen bij Ajax aan zal stellen. Deze zou vervolgens de macht krijgen om het huidige bestuur van de club te ontslaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.