Voetbal4u.com

Engeland Vermaelen is Van Persie erg dankbaar

Thomas Vermaelen kijkt het liefste uit naar volgend seizoen. De Belgische mandekker van Arsenal raakte in september vorig jaar geblesseerd aan zijn achillespees, en speelde dit seizoen dan ook nauwelijks duels. Dit jaargang komt hij ook niet meer in actie.

De international geeft aan veel steun gehad te hebben van ploeggenoot Robin van Persie. ‘Hij is een jongen met ervaring die mij heel veel advies heeft gegeven, en ik ben hem dan ook erg dankbaar. Hij is een speler met veel persoonlijkheid’, vertelt Vermaelen aan De Telegraaf.

Vermaelen speelde op 28 augustus 2010 zijn laatste duel voor Arsenal, toen tegen Blackburn Rovers. Door zijn blessure kwam hij tot slechts vier competitieduels dit seizoen, terwijl hij vorig seizoen in zijn debuutjaar tot 33 wedstrijden kwam voor The Gunners.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *