Voetbal4u.com

Eredivisie De Mos: ‘Van Cruijff kun je onmogelijk winnen’

Aad de Mos is van mening dat de strijd nog niet gestreden is bij Ajax tussen het zittende bestuur en Johan Cruijff. De oud-trainer van de Amsterdamse club verwacht dat de legendarische nummer veertien alsnog als winnaar uit de strijd zal komen.

“Van den Boog en Coronel zijn kansloos. Als je met Cruijff in zee gaat moet je weten dat je alles wat je in handen hebt kwijt bent. Hij gaat voor het hoogste en wil alles voor het zeggen hebben. Als je hem tegenwerkt ben je de verliezer. Cruijff heeft de publieke opinie achter zich staan. Daar kun je niet van winnen”, aldus de oud-trainer van Ajax en PSV tegenover het Algemeen Dagblad.

De trainer kreeg in zijn reactie ‘steun’ van voormalig PSV-voorzitter Harry van Raaij. “Ik vind het heel knap hoe hij altijd onomstreden is gebleven. Cruijff is een fantastische voetballer en een fantastische trainer maar hij heeft niet bewezen dat hij ook een goede bestuurder is. Als Cruijff wint is het bestuurlijke probleem bij Ajax nog niet opgelost. Een strijd als deze kent nooit een winnaar, alleen maar verliezers.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.