Voetbal4u.com

Feyenoord hard bezig met contracten Vlaar en de Vrij

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord doet er alles aan om belangrijke spelers langer te binden. Onder meer met Ron Vlaar en Stefan de Vrij wordt gesproken over een nieuw contract.

Beide spelers hebben in Rotterdam een verbintenis tot de zomer van 2012. Feyenoord wil de contracten van het centrale duo graag openbreken en werkt daar achter de schermen hard aan. “Het is mooi dat we ook eens in alle stilte aan deze zaken kunnen werken. We zijn er hard mee bezig, maar de tijdsschema’s hou ik graag voor mezelf”, aldus algemeen directeur Eric Gudde in gesprek met RTV Rijnmond.

Gudde heeft een goed gevoel over de gesprekken die tot op heden plaatsvonden, zo vertelt hij. Toch zal hij hard moeten werken om Vlaar en De Vrij te kunnen overtuigen. “Ik hou me slechts vast aan de gesprekken die we echt hebben en niet aan de teksten daarbuiten. Ik heb een goed gevoel over de gesprekken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *