Voetbal4u.com

‘Terugkeer Reis geschat op 90 procent’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!
Chirurg Richard Steadman acht de kans negentig procent dat Jonathan Reis weer terugkeert op topniveau. De speler van PSV liep in december 2010 in het duel met Roda JC Kerkrade een zware knieblessure op. De Braziliaan is inmiddels twee keer geopereerd in de Verenigde Staten en gaat nu herstellen in Eindhoven.
 
 
Naast het positieve nieuws kreeg Reis ook minder positief nieuws te horen. Tjaarda Weber, clubarts bij de Eindhovenaren, denkt dat het nog minimaal een jaar gaat duren voordat de 21-jarige spits helemaal hersteld is van zijn kwetsuur.

“Het zou me verbazen als we Jonathan binnen negen maanden in een wedstrijdsituatie zien. Een periode van een jaar lijkt me waarschijnlijker”, aldus Weber tegenover het Algemeen Dagblad. De arts was tijdens de operaties van Reis in de Verenigde Staten aanwezig om de voorhoedespeler te ondersteunen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *