Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Arsenal denkt weer aan Ibrahim Afellay’

Ibrahim Afellay staat nog steeds hoog op het verlanglijstje van Arsenal. De Engelse topclub is volgens The Daily Star on Sunday van plan om komende zomer te proberen de middenvelder los te weken bij FC Barcelona.

Afellay verliet PSV in januari nog voor een avontuur bij Barcelona, dat zo’n drie miljoen euro voor hem neertelde. De dribbelaar heeft echter nog niet kunnen overtuigen bij de Spaanse grootmacht en zou voor zo’n tien miljoen euro alweer mogen vertrekken.

Arsenal, dat in januari ook al interesse toonde in Afellay, lijkt bereid te zijn die transfersom op tafel te leggen voor de Oranje-international. In de Engelse media gingen bovendien de geruchten dat Barça van plan was Afellay te betrekken in een transfer van Cesc Fabregas.

Dit berust echter niet op de waarheid, laat een medewerker van Arsenal weten aan de Engelse tabloid. “Afellay is een jonge en talentvolle speler, maar hij zal geen deel uitmaken van een eventuele transfer van Cesc naar Barcelona.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.