Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Arsenal denkt weer aan Ibrahim Afellay’

Ibrahim Afellay staat nog steeds hoog op het verlanglijstje van Arsenal. De Engelse topclub is volgens The Daily Star on Sunday van plan om komende zomer te proberen de middenvelder los te weken bij FC Barcelona.

Afellay verliet PSV in januari nog voor een avontuur bij Barcelona, dat zo’n drie miljoen euro voor hem neertelde. De dribbelaar heeft echter nog niet kunnen overtuigen bij de Spaanse grootmacht en zou voor zo’n tien miljoen euro alweer mogen vertrekken.

Arsenal, dat in januari ook al interesse toonde in Afellay, lijkt bereid te zijn die transfersom op tafel te leggen voor de Oranje-international. In de Engelse media gingen bovendien de geruchten dat Barça van plan was Afellay te betrekken in een transfer van Cesc Fabregas.

Dit berust echter niet op de waarheid, laat een medewerker van Arsenal weten aan de Engelse tabloid. “Afellay is een jonge en talentvolle speler, maar hij zal geen deel uitmaken van een eventuele transfer van Cesc naar Barcelona.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!