Voetbal4u.com

Eredivisie De Vrij: ‘Ik moest bedelen om een jeugdcontract bij Feyenoord’

Feyenoord en Stefan de Vrij hebben met elkaar gesproken over contractverlenging. De negentienjarige verdediger heeft nog een contract tot 2012 bij de Rotterdammers en de Stadionclub wil die graag verlengen.

“Het was niet helemaal wat ik ervan verwacht had, maar het is een begin. Er moeten nog wel wat gesprekken volgen”, aldus de Vrij, die drie jaar geleden nog met moeite een jeugdcontract kreeg, tegenover Voetbal International. “Andere jongens kregen zonder moeite een contract, maar mijn zaakwaarnemer en ik moesten er bijna echt om bedelen. Dat nemen we nu mee in de gesprekken.”

De jeugdinternational wil ook weten wat Ron Vlaar, Leroy Fer en Georginio Wijnaldum doen, die ook onderhandelen over een nieuw contract. “Straks teken ik bij en gaan zij weg. Ik weet niet hoe het elftal er dan uit komt te zien. Feyenoord wil graag dat ik bijteken, maar dan moet het voorstel dat ze doen wel goed zijn. Er is interesse genoeg voor mij, dus daar moet Feyenoord ook maar rekening mee houden.”One Comment

  1. Lambeir

    03/28/2011 at 18:16

    Hè de vrij je moet blij zijn als je bij mag tekenen snotneus je moet eens weten hoeveel jongens in jou leeftijd het veel slechter heeft getroffen dus jij twijfelen of je bijtekend? Ga lekker het ad rondbrengen knul

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.