Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Lichte enkelblessure voor Stefan de Vrij’

De enkelblessure die Feyenoorder Stefan de Vrij tijdens het trainingskamp van Oranje onder 19 heeft opgelopen lijkt mee te vallen. Een woordvoerder van de Stadionclub heeft RTV Rijnmond verteld dat verwacht wordt dat hij volgende week zaterdag tegen AZ weer van de partij is.

Vanwege het interlandprogramma komt Feyenoord, net als alle Nederlandse betaald voetbalverenigingen, dit weekend niet in actie. Op zaterdagavond 2 april spelen de Rotterdammers in De Kuip tegen het AZ van voormalig Feyenoord-trainer Gertjan Verbeek.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.