Voetbal4u.com

Eredivisie Van Bronckhorst neemt afscheid in de ArenA

Giovanni van Bronckhorst neemt dinsdagavond voor het EK-kwalificatieduel van Nederland tegen Hongarije afscheid van de supporters. De voormalig aanvoerder van Oranje stopte vorig jaar na het WK in Zuid-Afrika mety voetballen. Van Bronckhorst speelde 106 interlands.

Zijn allermooiste moment was die treffer tegen Uruguay. “In een halve finale van een WK zo’n goal maken, dat telt. Alles kwam bij elkaar. Ik was uitzinnig van vreugde, ik zou je echt niet kunnen zeggen wat ik dacht of deed,” aldus Van Bronckhorst op OnsOranje.nl. “Anderen beginnen er nog vaak over, wat het met hén deed. Mensen onthouden vaak je laatste wapenfeit en als dat zo’n mooie, belangrijke goal is op zo’n podium, is dat fijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.