Voetbal4u.com

Eredivisie Primera Division lonkt voor Matthew Amoah

Matthew Amoah vertrekt zo goed als zeker aan het eind van het seizoen bij NAC Breda. De aanvaller drukt behoorlijk op de begroting met zijn non-EU salaris. De Brabantse club staat open voor een eventueel vertrek van de Ghanees international.

Volgens El Mundo Deportivo kan Amoah aan de slag op de Spaanse velden. De oud-speler van onder meer Vitesse zou in de belangstelling staan van Getafe, de huidige nummer dertien van de Primera Division. De 25-voudig international sprak eerder al zijn voorkeur uit voor een warm land.

Getafe voldoet aan deze eis, waar het in de zomer tegen de veertig graden aan kan zitten. Naast Amoah is ook Javi Gerra van Valladolid in beeld bij de Spanjaarden. De ploeg van Michel is opzoek naar een type speler als Roberto Soldado, die afgelopen zomer naar Valencia vertrok.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.