Voetbal4u.com

Ajax bestuur stapt op

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het bestuur en de leden van de raad van commissarissen van Ajax hebben woensdag hun functies ter beschikking gesteld. Dat gebeurde tijdens een speciale bijeenkomst van de ledenraad van de Amsterdamse club in de ArenA naar aanleiding van het conflict tussen de clubleiding en de technische werkgroep van clubicoon Johan Cruijff .

,,Met het ter beschikking stellen van hun functie willen zij hun verantwoordelijkheid nemen door de club ruimte te bieden om uit deze dreigende impasse te raken”, liet Ajax in een persverklaring weten.

De bestuursleden en de leden van de RvC blijven in functie totdat hun opvolgers formeel zijn benoemd.One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *