Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Leden geven groot verzet tegen Johan Cruijff’

Er komt woensdagavond geen georganiseerd verzet tegen Johan Cruijff. De ‘niet-Cruijffianen’ in de ledenraad van Ajax zijn verdeeld, meldt De Telegraaf.

Meerdere leden die niet achter het standpunt van Cruijff staan, zijn bang dat een afwijzing betekent dat ook Dennis Bergkamp, Wim Jonk, Frank Rijkaard, Marco van Basten, Piet Keizer en Tscheu La Ling besluiten om Ajax de rug toe te keren. Daarnaast is een aantal van mening dat er geen goed alternatief is voor de plannen van de beroemde nummer veertien.

De ledenraad van Ajax komt woensdagavond bijeen om over de recent gepresenteerde plannen van Cruijff te praten. Ook wordt toegelicht waarom het botst tussen het clubicoon en de zittende directie en commissarissen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.