Voetbal4u.com

Eredivisie Danny Blind zwaar gekrenkt door Johan Cruijff

Danny Blind is gekrenkt door de kritiek op hem. Dat zegt hij tegenover de NOS.

‘Ik ben teleurgesteld en gekrenkt dat mensen geen vertrouwen in mij hebben. Kritiek op de voetballer is niet erg, maar zo persoonlijk zodat ik niet betrouwbaar zou zijn, dat valt me zwaar. Ik kan het bijna niet geloven dat Johan dit zo gezegd heeft. Hij heeft mijn carrière gemaakt’, zegt Blind tegenover de NOS.

‘Ik had diepe respect voor hem en heb nooit grote problemen gehad. Hij zal ingefluisterd zijn’, zegt Blind. ‘Ik wil hier eigenlijk niet reageren, maar toch wil ik wat zeggen over het persoonlijke deel want dit heeft mij geraakt. Vooral als ik zie dat mijn vrouw met tranen in d’r ogen naar de televisie kijkt’, sluit Blind het interview af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.