Voetbal4u.com

Eredivisie PSV enige tijd zonder Danny Koevermans

PSV zal het enige tijd moeten stellen zonder Danny Koevermans. Volgens de Eindhovense club is uit een MRI-scan gebleken dat de aanvaller een klein scheurtje heeft opgelopen in zijn rechterkuit.

 

In de loop van volgende week zal de medische staf van PSV beoordelen hoelang de revalidatie van Koevermans in beslag gaat nemen. Datzelfde is eveneens van toepassing op Ola Toivonen. De Zweed heeft op zijn beurt last van een klein scheurtje in de hamstring.

Het tweetal mist sowieso de topper tegen FC Twente. Na deze wedstrijd zal de medische staf de blessures van Koevermans en Toivonen proberen te verhelpen. Het is niet de verwachting dat het herstel lang in beslag zal gaan nemen.

Na de topper tegen Twente speelt PSV achtereenvolgens tegen Benfica (Europa League) en sc Heerenveen (competitie).Laat een reactie achter

Your email address will not be published.