Voetbal4u.com

Eredivisie PSV traint besloten voor topduel met FC Twente

De selectie van PSV traint in de aanloop naar de topper van zaterdag tegen FC Twente bij hoge uitzondering achter gesloten deuren. Trainer Fred Rutten, die zelden besloten traint, wenst vrijdag tijdens de oefensessie in het Philips Stadion geen publiek en pers langs het veld.

De PSV’ers genieten woensdag van een vrije dag. Donderdag staat een training op De Herdgang op het programma. Met nog zes wedstrijden voor de boeg gaat het elftal van Rutten aan kop in de eredivisie, met een punt voorsprong op FC Twente. De landskampioen won eerder dit seizoen in Eindhoven met 1-0 en was in de kwartfinale van het bekertoernooi na strafschoppen te sterk voor de Brabanders.

Bij PSV ontbreekt Ola Toivonen vanwege een schorsing. Erik Pieters, die dinsdag tijdens het EK-kwalificatieduel van Oranje met Hongarije geblesseerd uitviel, is een twijfelgeval.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.