Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Cruijff haalt hard uit naar de raad van commissarissen

Woensdagavond kondigde het bestuur van Ajax haar vertrek aan. Met het opstappen van het bestuur en de raad van commissarissen is clubicoon Johan Cruijff echter totaal niet blij. En met alle geciteerde uitspraken van Cruijff zelf evenmin.

‘Dat hebben ze gedaan om hun eigen straat schoon te vegen, terwijl nette jongens als Dennis Bergkamp en Wim Jonk in diskrediet zijn gebracht. Net zoals Blind. Ze hebben het voor elkaar gekregen dat iedereen elkaar nu wantrouwt’, zegt Cruijff tegen De Telegraaf.

Daarnaast is Cruijff ontevreden over het vertrek van het bestuur. ‘Nu is het Coronel gelukt om de uitwerking van het technische plan stil te leggen. Zonder bestuur kunnen wij niet verder, omdat ook de directie de plannen niet wil uitvoeren. Er wordt nu veel tijd verloren.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.