Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax wil benefietduel spelen voor Japan

Ajax speelt 13 april mogelijk een benefietduel voor de slachtoffers van de aardbeving en tsunami in Japan, meldt De Telegraaf. De Amsterdammers staan open voor een duel met Shimizu S-Pulse.

 

“Frank de Boer heeft toestemming gegeven voor de wedstrijd op woensdag 13 april”, zegt een woordvoerder tegenover de ochtendkrant. “De organisatie, gemeente, Arena en Ajax zijn daar nog over in gesprek.”

Ajax zou het duel, dat gespeeld wordt voor de slachtoffers van de aardbeving en tsunami in Japan, in eigen huis spelen tegen J-Leagueclub Shimizu S-Pulse, waar voormalig Feyenoorder Shinji Ono op de loonlijst staat. Mocht het duel doorgang vinden, speelt Ajax met het eerste elftal of een mix van het eerste en Jong Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.