Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Van Gaal volgend seizoen naar Italie’

Louis van Gaal gaat volgend seizoen wellicht aan de slag als trainer van Juventus. Dat beweerde zijn echtenote Truus tijdens een privé-diner in een restaurant. “Misschien gaan we naar Turijn”, zou ze gezegd hebben. Dat meldt Bild.

De huidige trainer van Juventus, Luigi Delneri, staat zwaar onder druk en is zijn baan allerminst zeker. De Oude Dame staat momenteel zevende en zal nog hard moeten knokken om Europees voetbal te behalen. De kans lijkt derhalve reëel dat Delneri aan het eind van het seizoen vertrekt, waardoor ruimte komt voor Van Gaal.

Na een geslaagd avontuur bij AZ, hij leidde de Alkmaarders naar de titel, ging Van Gaal aan het werk bij Bayern München. Na een moeizaam begin kreeg Van Gaal de ploeg aan het voetballen. Hij won de Bundesliga en de DFB Pokal. Daarnaast was Van Gaal dicht bij de Champions League, maar in de finale werd met 2-0 verloren van Internazionale. Dit seizoen gaat alles minder vlot. Bayern is uitgeschakeld in de beker en in de Champions League, en in de Bundesliga staat de equipe slechts vierde. In onderling overleg hebben Van Gaal en de Bayern-top daarom besloten de samenwerking na dit seizoen te beëindigen.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.