Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Bayern blijft Van der Wiel aandachtig volgen’

Bayern München neemt aan het eind van dit seizoen afscheid van trainer Louis van Gaal en verwelkomt in de zomer zijn opvolger Jupp Heynckes. Samen met de Duitse oefenmeester moeten er ook enkele nieuwe spelers in Zuid-Duitsland arriveren. Rechtsback Gregory van der Wiel van Ajax en het Nederlands elftal zou een aanwinst voor de defensie van der Rekordmeister moeten worden.

“We zullen actief moeten worden om onze verdediging te versterken”, vertelt technisch directeur Christian Nerlinger aan Bild. “We hebben het overigens slechts over twee of drie posities die daarvoor in aanmerking komen”, vervolgt de beleidsbepaler, die op zoek is naar een verdediger voor op de vleugels en twee centrale stoppers.

Nerlinger liet zich ontvallen dat Fabio Coentrao van Benfica en ook Van der Wiel interessante spelers waren voor Bayern. Voor de Ajacied toonden de Duitsers afgelopen zomer ook al belangstelling. Voor de verhuurde Mark van Bommel en Martin Demichelis is in München geen plaats meer. “Spelers die de vereniging verlaten hebben, keren definitief niet meer terug”, verzekerde Nerlinger.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.