Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Cruijff ziet in Jaap Stam belangrijke schakel’

In de toekomstplannen van Johan Cruijff voor Ajax is ook een rol weggelegd voor Jaap Stam, zo bericht Voetbal International. De kale oud-verdediger is op dit moment assistent-trainer bij FC Zwolle, maar zou de stap naar Amsterdam kunnen maken indien het lukt om veranderingen door te voeren in de technische staf van Ajax. Stam zei in februari nog dat hij wist dat zowel Ajax als AC Milan ‘iets’ met hem wilden doen.

“Mooi om te horen. Maar daarin ben ik zelf het belangrijkste. Dus hoe ontwikkel ik mezelf als trainer?”, gaf de Rots van Kampen toen aan. Eerder werd al duidelijk dat Cruijff rollen in gedachten had bij Ajax voor Dennis Bergkamp (spitsentrainer) en Wim Jonk (trainer voor middenvelders): Stam, hun ex-collega bij Oranje, zou het duo moeten vergezellen als hulptrainer voor Frank de Boer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.