Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jeroen Verhoeven kijkt met trots terug op periode’

Jeroen Verhoeven kijkt vol trots terug op zijn afgelopen periode bij Ajax. De derde doelman van de Amsterdammers verving de afgelopen weken de geblesseerde Maarten Stekelenburg, maar is nu weer reservekeeper nu Kenneth Vermeer fit is. De routinier kan met die rol leven.

De afgelopen weken speelde Verhoeven wedstrijden in de Eredivisie, de KNVB-beker en de Europa League. “En dat zijn dingen waar ik later met trots op zal terugkijken,” aldus Verhoeven. “Ik heb twee jaar geleden een driejarig contract getekend, waarbij ik me bewust was van mijn taak,” gaat hij verder. “Ik vond het fantastisch.”

“Gelukkig blijft het spel hetzelfde en is mijn taak hetzelfde: ballen tegenhouden. Dat probeer ik zo goed mogelijk te doen. Alles is hier alleen wat groter en massaler. Je weet dat bij een topclub meningen iets anders worden belicht dan bij Volendam. Er is meer aandacht.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.