Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Danijel Pranjic in de zomer naar Ajax’

Danijel Pranjic verlaat Bayern München wellicht na dit seizoen. De Kroatische verdediger annex middenvelder wordt door meerder kranten uit zijn vaderland gelinkt aan Ajax. Hij zou voor vier miljoen euro de overstap naar de Nederlandse hoofdstad maken.

Pranjic zou alles behalve gelukkig zijn in Duitsland, een terugkeer naar de Eredivisie is dan ook zijn wens. De international is namelijk bang dat hij volgend seizoen onder de nieuwe trainer Jupp Heynckes niet meer aan spelen toe zal komen. De Duitse oefenmeester ontvangt een transferbudget van ruim zestig miljoen euro van de club uit München en is nadrukkelijk op zoek naar een links- of rechtsback.

Dat Miralem Sulejmani, een zeer goede vriend van Pranjic, bij Ajax speelt zou één van de belangrijkste redenen zijn waarom Pranjic mogelijk naar Ajax zal willen vertrekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.