Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord heeft groter probleem dan Ajax’

Willem van Hanegem is duidelijk over de huidige problematiek bij Feyenoord. In de wekelijkse talkshow FC Rijnmond meldt de Kromme dat de Rotterdamse club een groter probleem heeft dan Ajax, ondanks dat in Amsterdam bestuursleden en oud-spelers continue met elkaar overhoop liggen.

Volgens Van Hanegem is een blik op de ranglijst van de eredivisie voldoende om te zien dat Feyenoord in zwaar weer zit. De oud-Feyenoorder wijdt de sportieve malaise op Rotterdam-zuid aan de excuus-cultuur die in de Kuip heerst. Van Hanegem gruwelt er van dat ze bij Feyenoord maar blijven roepen dat het eerste elftal uit jonge onervaren spelers bestaat. Daarmee kom je geen stap verder, vindt het club-icoon.

Volgens Van Hanegem moet Feyenoord nog meer putten uit de eigen jeugdopleiding en niet dezelfde fout blijven maken door steeds de verkeerde spelers aan te trekken. Auassar, Schaken, Lumb, Smolov, Van Beukering, Swerts en Larsen zijn dit seizoen aan de selectie toegevoegd maar hebben Feyenoord niet beter gemaakt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.