Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Topclubs in de rij voor Oud-Feyenoorder’

Johan Elmander maakt in de zomer waarschijnlijk de stap naar een grote club. Bolton Wanderers heeft zich bijna neergelegd bij een vertrek van de oud-Feyenoorder.

Bolton wil het contract van Elmander graag verlengen, maar de speler zelf houdt de boot af. “We gaan het aan het einde van het seizoen nog één keer proberen”, zegt manager Owen Coyle. “Maar als er een topclub voor hem komt die hem Champions League-voetbal biedt, zal hij de keuze maken die elke voetballer zou maken in zijn positie.”

Een transfervrij vertrek van Elmander zou een klap zijn voor Bolton. De spits is de duurste aankoop in de clubhistorie, maar maakte in zijn eerste twee seizoenen bij The Trotters weinig klaar. Dit seizoen is de Zweed op dreef, waardoor hij zeer gewild is. Arsenal, Fenerbahçe en Juventus overwegen hem een aanbieding doen.

Daarnaast vreest Bolton ook voor een vertrek van neo-international Gary Cahill. De centrale verdediger staat eveneens op het lijstje van Arsenal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.