Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mario Been blijft geloven in Europees voetbal’

Mario Been hamerde er de gehele week vóór het treffen tegen FC Utrecht bij zijn spelersgroep op dat in Stadion Galgenwaard de laatste strohalm moest worden gegrepen om nog een kansje te houden op deelname aan de play-offs om Europees voetbal.

Hij kon niet bevroeden dat zijn ploeg kinderlijk eenvoudig en vol overtuiging over de tegenstander zou heen walsen.

,,Ik sta positief in het leven,” zei de trainer van Feyenoord na de eclatante 4-0-overwinning. ,,De buitenwacht heeft me ongetwijfeld uitgelachen om al mijn optimisme over een goede afloop, maar ik ben er nu eenmaal in blijven geloven. Als technisch verantwoordelijke man ben ik trouwens wel verplicht naar zowel de spelersgroep als de supporters positief te blijven en alle krachten te verzamelen om voor onze laatste kans te vechten.”

Been realiseert zich echter als geen ander dat het nog een hele toer wordt Feyenoord naar de play-offs te loodsen. ,,We zijn afhankelijk van anderen, zo is nu eenmaal de situatie. Ik geef nog niet op, mijn spelers hebben vandaag laten zien dat zij ook nog in een wondertje geloven. Het liep als een trein.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.