Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Van Geel wil De Vrij, Fer, Vlaar en Wijnaldum gaan overtuigen’

Martin van Geel zal zich vanaf mei meer bezig gaan houden met Feyenoord. De nieuwe technisch directeur gaat scouten, maar ook schuift hij aan bij de contractbesprekingen met onder anderen Stefan de Vrij, Leroy Fer, Ron Vlaar en Georginio Wijnaldum.

“Ik sta te popelen om bij Feyenoord te beginnen”, zegt Van Geel in NUsport. “Mijn werk bij Roda zit er zo goed als op. Er is hier nog budget voor één of twee nieuwe spelers, maar bij het halen daarvan wil de club niets overhaasten. Die spelers worden pas na 1 juli gehaald, als ik al ben vertrokken.”

“Daarom hebben ze me bij Roda toestemming gegeven om me vanaf mei meer met Feyenoord bezig te gaan houden”, vervolgt de Brabander. “Ik ben hier nu alles netjes aan het overdragen. Als ik daarmee klaar ben, zal ik bij Feyenoord meer gaan doen dan alleen klankborden. Er ligt me in Rotterdam een hele berg uitdagingen te wachten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.