Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax wil door met Geoffrey Castillion

De toekomst van Geoffrey Castillion ligt bij Ajax. De spits speelde tot dusver pas één keer in de hoofdmacht, maar de Amsterdammers tonen vertrouwen in het talent. Volgens het Algemeen Dagblad wordt er snel een nieuw contract getekend.

De negentienjarige Castillion maakte zijn debuut in de wedstrijd tegen ADO Den Haag (3-2 nederlaag). Vaker zat de aanvaller nog niet bij de selectie, maar bij Jong Ajax laat hij voldoende zien voor contractverlenging.

De ochtendkrant meldt dat beide partijen donderdag een mondeling akkoord hebben bereikt, dat naar alle waarschijnlijkheid spoedig officieel gemaakt zal worden. Onduidelijk is voor hoelang Castillion gaat bijtekenen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.