Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Castillion wil volgend seizoen vaste waarde worden’

Geoffrey Castillion staat op het punt een nieuw contract te tekenen bij Ajax. De jonge spits heeft in principe een akkoord bereikt over een verbintenis tot de zomer van 2013, met als doel volgend seizoen een vaste waarde worden.

 

“We zijn er in principe uit. Ik teken bij tot de zomer 2013”, zegt Castillion in gesprek met De Telegraaf. De loopbaan van de negentienjarige aanvaller, die dit seizoen zijn debuut maakte in het eerste, is gekenmerkt door blessureleed. “Dit seizoen kom ik door kraakbeenletsel waarschijnlijk niet meer in actie.”

“Maar vanaf volgend jaar hoop ik een vaste waarde te worden, de club terug te betalen voor deze eervolle contractverlenging”, vervolgt Castillion zijn verhaal. Trainer Frank de Boer liet op het digitale thuis van de Amsterdammers weten op zoek te gaan naar een ‘type Kluivert’, hoewel hij vindt dat hij die ook in huis heeft. “De trainer vindt dat ik me vaker boos moet maken. En daar heeft hij gelijk in.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.