Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Van der Wiel: ‘Transfer naar Bayern is onzin’

Ajax en Bayern München hebben naar zeggen van Gregory van der Wiel geen akkoord bereikt over een transfer. De verdediger van de Amsterdamse club ontkent de recente berichten rondom zijn persoon.

“Ik weet niet waar die geruchten vandaan komen. Ik ben al door verschillende mensen gefeliciteerd maar het is niet waar”, aldus de verdediger tegenover de camera van RTV Noord-Holland.Woensdag kwam het bericht naar buiten dat Ajax en Bayern München tot een akkoord waren gekomen over de transfer van Gregory van der Wiel naar de Bundesliga. De Amsterdamse club zou een bedrag ontvangen van tien miljoen euro. Eerder deed de zaakwaarnemer van de international het bericht al af als zijnde een gerucht.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.