Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord onzeker over Ryo Miyaichi volgend seizoen

Feyenoord hoort pas in de aanloop naar het nieuwe seizoen of de Japanse aanvaller Ryo Miyaichi terugkeert in Rotterdam. De getalenteerde tiener kwam in de winterstop op huurbasis over van Arsenal. De Rotterdammers willen de Aziatische smaakmaker graag nog minimaal een jaartje in De Kuip houden, maar moet afwachten wat zijn Engelse werkgever met hem van plan is.

“Arsenal neemt over Ryo pas in de voorbereiding een beslissing”, liet de nieuwe technisch directeur Martin van Geel vandaag weten. “Dat moeten we respecteren. Hij zal waarschijnlijk nog niet bij Arsenal gaan spelen, omdat de Engelse reglementen dat niet toestaan. Maar het kan zijn dat hij bij een andere club in Europa wordt ondergebracht. Uiteraard hopen we dat Feyenoord opnieuw de voorkeur krijgt. Hij is tenslotte al een beetje gewend hier.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.