Voetbal4u.com

Eredivisie Van Geel wil met pensioen gaan bij Feyenoord

Als het aan Martin van Geel (50) ligt, is Feyenoord zijn laatste werkgever in het betaalde voetbal. ,,Ik ben geen planner”, liet de geboren Brabander donderdag in De Kuip weten tijdens zijn informele presentatie als technisch directeur. ,,Maar zoals ik er nu in sta, zit ik hier tot het einde van mijn loopbaan. Ik wil in elk geval vele jaren bij Feyenoord in dienst blijven.”

Van Geel ging officieel op 1 mei aan de slag bij de Rotterdamse volksclub. Hij heeft een contract voor onbepaalde tijd getekend bij de club waar hij als middenvelder ruim twintig jaar geleden speelde. ,,Overal waar ik in de afgelopen zestien jaar als directeur heb gewerkt, heb ik het minimaal drie seizoenen volgehouden”, zei de voormalige topman van Willem II, AZ, Ajax en Roda JC. ,,Ik heb bij al mijn vorige clubs structureel gewerkt, dus dat wil ik nu bij Feyenoord ook weer doen.”

Van Geel en zijn vrouw betrekken komende maand een woning vlak bij De Kuip. ,,Dan ben ik lekker snel bij het stadion en verlies ik geen onnodige tijd. Ik ga zeven dagen per week voor deze prachtige club aan de slag. Ik neem ervaring, werklust en een aardig netwerk mee. Dat lijkt mij genoeg om iets moois bij Feyenoord neer te zetten.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.