Voetbal4u.com

Spanje ‘Real Madrid aast op Diego Forlan’

Diego Forlan kan zich verheugen in de interesse van Real Madrid. Dat meldt Marca. Volgens de Spaanse sportkrant wil de Koninklijke komende zomer een poging doen om de spits tot een overgang naar Madrid te verleiden.

In januari werd Forlan ook al gelinkt aan Real. Atlético Madrid zou Forlan niet graag naar de stadsgenoot zien vertrekken, maar de Uruguayaan heeft een clausule in zijn contract waardoor hij in ruil voor een transfersom van 36 miljoen euro mag vertrekken.

De 31-jarige Forlan speelt al sinds 2007 in het shirt van Atlético, dat dit seizoen als zevende eindigde in de Priméra División. Eerder speelde de 31-jarige aanvaller voor Villarreal, Manchester United en Independiente. Hij speelde tot dusver 69 interlands voor Uruguay. In die duels trof hij 29 keer doel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.