Voetbal4u.com

Spanje Ronaldo maakt dit seizoen 53 doelpunten

Hugo Sanchez is zijn record kwijt. De Mexicaan die in het seizoen 1989/1990 38 doelpunten maakte voor Real Madrid, zag gisteren zijn record aan diggelen worden geschoten door Cristiano Ronaldo. De Portugees maakte twee goals tegen Almeria: 8-1.

Ronaldo scoorde al snel het openingsdoelpunt. Emmanuel Adebayor (3x), Karim Benzema (2x), opnieuw Ronaldo en Joselu scoorden de overige goals voor Real Madrid. Kale Uche tekende in de eerste helft voor de enige eretreffer.

Real Madrid bracht door de achtklapper haar totaal op 102 doelpunten in de competitie. Cristiano Ronaldo sluit het seizoen nu af met veertig competitiedoelpunten, Messi scoorde er ‘slechts’ 31. Ronaldo (53) scoorde overall ook meer goals dan Lionel Messi (52), maar de Argentijn heeft nog een CL-finale tegoed.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.